Olimpia Elbląg Strona Główna Olimpia Elbląg

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Bartek
2010-03-30, 20:46
co sie stalo z ZKS
Autor Wiadomość
Zen On 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-02-20, 07:00   

Krzysiek napisał/a:
JDKO ELBLAG napisał/a:

Duże zmiany w klubie który został założony przez kibiców

I w którym kibice nie mają już nic do gadania...

Krzysiek...
o co tobie chodzi??? co to znaczy nie mają nic do gadania...
nie piździj!
p.s. a co masz (mają kibice) do gadania na Agrykola 8 :roll:
p.s. rozumiem że boli nazwa czy jak?

Było ,Będzie ,Jest zawsze Z!K!S!
:papa:

Krzysiek 
Kibic Olimpii
Tylko ZKS

Wysłany: 2009-02-20, 08:10   

Zen On napisał/a:
Krzysiek...
o co tobie chodzi??? co to znaczy nie mają nic do gadania...
nie piździj!
p.s. a co masz (mają kibice) do gadania na Agrykola 8 :roll:
p.s. rozumiem że boli nazwa czy jak?

Było ,Będzie ,Jest zawsze Z!K!S!
:papa:

Jak dla Ciebie wszystko jest OK, to nie mam więcej pytań. :papa:

czesiek 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-02-20, 10:04   

uwazam ze to sa dwa nasze zespoly i nalezy sie szacunek obydu i tak niech pozostanie

JDKO ELBLAG 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-02-20, 13:20   

Olimpia 2004 Elbląg ... Moze powinni zrobić tak jak w Olsztynie. Kibice założyli klub Stomilowcy Olsztyn . Po pewnym okresie czasu połączyli się z OKS-em 1945 Olsztyn[Stomilem] i występują pod nazwą OKS Stomilowcy II Olsztyn. Tak samo mogło by być u nas. Występowali by pod nazwą ZKS Olimpia II Elbląg . I było by wszystko ok .

Krzysiek 
Kibic Olimpii
Tylko ZKS

Wysłany: 2009-02-20, 13:55   

JDKO ELBLAG napisał/a:
Olimpia 2004 Elbląg ... Moze powinni zrobić tak jak w Olsztynie. Kibice założyli klub Stomilowcy Olsztyn . Po pewnym okresie czasu połączyli się z OKS-em 1945 Olsztyn[Stomilem] i występują pod nazwą OKS Stomilowcy II Olsztyn. Tak samo mogło by być u nas. Występowali by pod nazwą ZKS Olimpia II Elbląg . I było by wszystko ok .

Właśnie o to mi chodzi. Cieszę się, że podobnie jak ja myślą także kibice i takie mają życzenie, jednak nie ma to żadnego znaczenia, gdyż nie zostanie ono zrealizowane.

PS Zen, a Ty co o tym myślisz? Czy Olimpia 2004 nie powinna być drugim zespołem Olimpii? Czy nie byłoby to z korzyścią dla naszego klubu? I czy widzisz szansę na to, aby tak się stało? :irony:

iNferno 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-02-20, 14:06   

hmm, a to przypakiem nie stało się tak, że ZKS uznał że nie będą II zespołem? że III ligowa Olimpia chciała porozumienia itd

dinga 
Kibic Olimpii
Pan człowiek

Wysłany: 2009-03-17, 07:25   

Kod:
Na początku roku klub piłkarski "ZKS Olimpia" zmienił nazwę na "Olimpia 2004" Elbląg. Powstaje też nowy stadion wraz z kompleksem sportowym przy ul. Moniuszki, niedaleko kąpieliska miejskiego. Zobacz fotoreportaż z placu budowy .

- Prace przebiegały od postaw, gdyż należało uprzątnąć teren, dosiać trawę, wyrównać boiska, a także całkowicie odnowić budynek z zewnątrz i od wewnątrz – wylicza Robert Gliński, prezes klubu - stworzyć dwa boiska treningowe i boisko do piłki nożnej plażowej. Obecnie prace zmierzają ku końcowi.
     Na terenie kompleksu sportowego wyremontowano stary budynek, w którym będą znajdowały się trzy szatnie dla sportowców wraz z natryskami oraz biura. Natomiast nad szarym murkiem, widocznym na zdjęciach, będzie trybuna. Z kolei na murze będzie miejsce na reklamę dla elbląskich przedsiębiorców, którzy przyczynili się do renowacji tego terenu.
     Najprawdopodobniej już w sierpniu seniorzy będą mogli zagrać na nowym stadionie. Jednak wcześniej na boisko wejdą drużyny juniorów. Z informacji uzyskanych od
     ks. Pawła Guminiaka, znanego w Elblągu organizatora rozgrywek amatorskich drużyn młodzieżowych wynika, że drużyny młodzieżowe już pod koniec maja będą rozgrywać mecze na nowym stadionie, jeżeli pogoda na to pozwoli.
     W kompleksie sportowym znajdą się boisko treningowe zlokalizowane za szeregiem drzew w stronę basenu odkrytego. – Będzie też drugie boisko treningowe, które ma spełniać wymogi licencyjne (związane z wymiarami, otoczeniem itp.) dla drużyn młodzieżowych – mówi Robert Gliński, prezes Olimpii 2004. - Tworzone jest również boisko do piłki nożnej plażowej, aby w czasie wakacji również mieszkańcy naszego miasta mieli rozrywkę.

- Od sierpnia obiekt będzie działał pełną parą. Dzięki życzliwości klubu Concordia, a dokładniej rzecz biorąc, prezesa Mirosława Pelca, rundę wiosenną będziemy jeszcze grać na stadionie przy ul. Krakusa. Od nowego sezonu, jak się wszystko uda, dostaniemy licencję na rozgrywanie meczów IV-ligowych i przeniesiemy się na nowy obiekt – podkreśla Robert Gliński.
     Klub Olimpia 2004 Elbląg prowadzi IV-ligową drużynę seniorską oraz cztery drużyny młodzieżowe w następujących kategoriach wiekowych: junior starszy – rocznik 1990 i młodsi (trener Bohdan Konarzewski – tel. 608328358), junior młodszy – rocznik 1992 i młodsi (trener Bogdan Konarzewski), młodzik rocznik 1994 i młodsi (trener Dariusz Tyburski – tel. 606405548), trampkarz - rocznik 1996 i młodsi (trener Stanisław Fijarczyk – tel. 603063263).
     - Zapraszamy chętną młodzież i dzieci do kontaktu z trenerami – mówi prezes klubu.
     Ciekawostkę może stanowić fakt, że na początku ubiegłego stulecia w tym samym miejscu znajdowało się boisko.

źródło:http://www.portel.pl/artykul.php3?i=34972

SZADOK 
Kibic Olimpii
Old Boy

Wysłany: 2009-03-17, 09:05   

Tak sie dogadali z Pelcem ze pierwszy mecz rozegrano w Tolkmicku :lol:

Procho 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-03-18, 14:07   

Normalnie zajebiście wspaniałomyślny ten Pelc

http://poloniapaslek.bnx.pl/news.php?readmore=332
Cytat:
Olimpia 2004 Elbląg gra w Pasłęku
Już w sobote 21 marca o godzinie 11.00 na Stadionie Miejskim w Pasłęku zostanie rozegrany mecz o mistrzostwo IV ligi warmińsko-mazurskiej pomiędzy zespołem Olimpii 2004 Elbląg jako gospodarz a MKS Szczytno. Władze klubu z Elbląga wypożyczyli obiekt w Pasłęku na czas meczu od MOSIR-u (Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji) ponieważ stan murawy w Elblągu nie nadaje się do gry. W środowisku kibiców którzy nie sympatyzują się z klubami z Elbląga może budzić te zdarzenie dużo sprzecznych uczuć. Dlaczego klub z Pasłęka pomaga klubom z Elbląga. Tym bardziej po ostatnim wydarzeniu na meczu w Pasłęku po wizycie pseudokibiców z Elbląga. Ale są pewnie też pozytywy. Jeżeli klub wypożycza obiekt to na pewno nie za darmo. Jakieś środki MOSIR dostanie. W takim przypadku warto zapytać: Czy klub piłkarski Polonia Pasłęk coś z tego będzie miał?

JDKO ELBLAG 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-03-18, 14:59   

Nie no to juz jest parodia , trzeba tych dziadów z batorowa utemperować :evil: : :evil:

Munio 
Kibic Olimpii
Munio

Wysłany: 2009-03-18, 16:07   

cyrk.... :]

derix 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-03-18, 17:03   

a tu ten incydent z kibicami, ciekawe 8) http://poloniapaslek.bnx.pl/news.php?readmore=328

czesiek 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-03-19, 14:01   

a dlaczego w Pasleku i w sobote dobry termin byl niedzielny i w Fromborku mi to pasowalo

Zen On 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-09-06, 21:23   

dla Ciekawskich
http://www.sportel24.pl/g...elblag-004.html

:mrgreen:

Krzysiek 
Kibic Olimpii
Tylko ZKS

Wysłany: 2009-09-07, 13:10   

Chuj z nimi. To nie nasz klub, ani nie ich forum. :kawa:

Zen On 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-09-07, 14:44   

Krzysiek napisał/a:
Chuj z nimi. To nie nasz klub, ani nie ich forum. :kawa:

nie interesuje , to idź sobie jeszcze jedną kawę zrób
jak masz muchy w nosie to w ogóle zamknij ten temat :SEX:

p.s. wrzuciłem to bo jest tam taki mały epizod "zen"
a i Szadok z córą i inni Olimpijczycy...

dinga 
Kibic Olimpii
Pan człowiek

Wysłany: 2009-09-07, 20:54   

http://elblagsportowy.pl/...jecia/3815d.jpg

:lol:

chillyboy84 
Kibic Olimpii
chillyboy84

Wysłany: 2009-11-19, 22:18   

wiecie co jest zabawne zabawne jest to ze mamy forum nie mozemy nic tu napisac bo szanowna redakcja wali kary lub usowa posty bo trzeba przeciez lizac im dupsko nie reagujecie na to ze nasze wladze misata pozwoliły na denonstracje stolca olsztyn a nas maja za chuliganow a ja tam myśle że skoro chcademonstracji to pokazmy im jak to sie robi czas pokazac im jaja a i do redakcji dajcie to przeczytac innym i potem kasujcie

iNferno 
Kibic Olimpii

Wysłany: 2009-11-19, 22:47   

chillyboy84 napisał/a:
wiecie co jest zabawne zabawne jest to ze mamy forum nie mozemy nic tu napisac bo szanowna redakcja wali kary lub usowa posty bo trzeba przeciez lizac im dupsko nie reagujecie na to ze nasze wladze misata pozwoliły na denonstracje stolca olsztyn a nas maja za chuliganow a ja tam myśle że skoro chcademonstracji to pokazmy im jak to sie robi czas pokazac im jaja a i do redakcji dajcie to przeczytac innym i potem kasujcie

jako niezrzeszony w redakcji powiem - skoro zarejestrowałeś się na stronie i chcesz dodawać komentarze, to komentrarze powinny dotyczyć stricte newsu, ewentualnie tematów z nim ścisle związanych, a nie że jest news o tym, że Olimpia dostała walkowery a ludzie piszą że to Arteniuka wina, że Stysiu ma kontuzję... szkoda chłopaka bo znam go osobiście ale wiele osób szczerze przesadza...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi