|
Zapraszam na stronę, forum, itd. |
| Autor |
Wiadomość |
fifanet
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-02-18, 22:22 Konkursy bukmacherskie na Stawiaj.pl
|
|
|
Stawiaj.pl czyli Forum Bukmacherskie ma zaszczyt specjalnie dla e-olimpia.com przedstawić ofertę konkursową z dużą pulą pieniężną.:
– Super konkursy bukmacherskie z pulą nagród 1900zł !
oraz coś dla prawdziwych kibiców i bukmacherów :
- Wszystko o sportach motorowych w tym Formuła 1 ,bądź na bierząco z informacjami
- Piłka nożna,siatkówka,hokej,koszykówka,sporty motorowe a może sporty zimowe ? Na pewno znajdziesz tutaj coś dla siebie
- Prześwietlamy wielkie firmy bukmacherskie ,gdzie opłaca się grać,tutaj dowiesz się wszystkiego o bukmacherach
- Wszystko co chcesz wiedzieć na temat kasyna,promocje,turnieje pokera itp.
Serdecznie zapraszam w imieniu moim i Stawiaj.pl
(Reklama nie ma w celu kradzieży userów ani nic z tym wspólnego rzeczami )
Stawiaj.pl - Prawdziwe forum,prawdziwe emocje,prawdzie pieniądze |
|
|
|
 |
Beton1945
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-03-07, 21:56 Nowy serwis dla Kibiców.
|
|
|
| Serdecznie zapraszam wszystkich do nowego serwisu stworzonego z myślą o, i specjalnie dla najwierniejszych Fanatyków www.glosstadionu.pl |
|
|
|
 |
Krzysiek
Kibic Olimpii Tylko ZKS
|
|
|
|
 |
Benny1993
Kibic Olimpii
|
|
|
|
 |
dados
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-03-15, 03:52 50$ + 100$ za darmo na pokera
|
|
|
http://pl.pokerstrategy.com/uH46FY
150$ DLA NOWYCH NA POKERA BEZ DEPOZYTU
- PartyPoker
- FullTiltPoker
- TitanPoker
- Mansion Poker
Nie grałeś nigdy w pokera ? Pokerstrategy Cię nauczy jak grać i wygrywać
! PokerStrategy największa szkoła
pokera w Polsce! Każdy początkujący otrzymuje pieniądze na start w wysokości 150 $, z którymi może zaczynać swoją karierę
pokerową. Nie musisz więc wpłacać żadnych pieniędzy. Oferta jest całkowicie bezpłatna i niezobowiązująca. W żaden sposób nie bierzesz na siebie żadnych finansowych i prawnych zobowiązań!Więcej niż nauka PokerStrategy daje do dyspozycji obszerny materiał do nauki, z pomocą którego krok po kroku nauczysz się odnosić sukcesy w pokerze.
Co Trzeba zrobić :
- Kliknąć Tutaj
- zarejestrować się na PokerStrategy
- zdać quiz pokerowy
- zarejestrować konto
na wybranym pokerroomie z banera znajdujacego sie na ich stronie
Bardzo Ważne By Wpisać Prawidłowy Bonus Code , co do pokerRoomu to polece Fulltiltpoker lub PartyPoker dostaniecie na początek
50$ po ugraniu odpowiedniej ilości punktów dostaniecie kolejne 100$ .
UWAGA!!
Gdy nawet przegracie te swoje 50$ to po uzbieraniu 500 lifetime strategy points dodatkowo macie kolejny bonus 150$ na Mansion Poker ,wystarczy założyć konto z kodem PS150, i swój screename zapisać na stronie pokerstrategy, więcej szczegółów na stronie
P.S Jak ktoś ma jakieś problemy z rejestracją itp to proszę czytać wszystko uważnie strona PokerSTrategy jest w języku polskim i piszę wszystko ładnie krok po kroku co robić by dostać Bonus
http://pl.pokerstrategy.com/uH46FY |
|
|
|
 |
laga.blox.pl
Kibic Olimpii laga.blox.pl
|
Wysłany: 2010-03-24, 22:54 Laga.blox.pl
|
|
|
| w zasadzie moglbym ograniczyc sie do samego tytulu... zreszta wejdzcie sami na laga.blox.pl ... |
_________________ laga.blox.pl |
|
|
|
 |
wmkibice
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-04-12, 11:24 www.wmkibice.ubf.pl Nowy pierwszy serwis informacyjny o kibi
|
|
|
www.wmkibice.ubf.pl Nowy pierwszy serwis informacyjny o kibicach z naszego województwa!
Zapraszamy do współpracy wszystkich kibiców ! |
|
|
|
 |
Lobo123
Kibic Olimpii
|
|
|
|
 |
adamos
Kibic Olimpii Na zawsze ZKS!
|
Wysłany: 2010-04-14, 17:28
|
|
|
| wypad z tym do działu HYDEPARK |
|
|
|
 |
iNferno
Kibic Olimpii

|
Wysłany: 2010-04-14, 20:29
|
|
|
| kurwa koles ma 23 lata a pisze jakby miał 14... |
_________________ Postawiłem na emocje. Możesz się śmiać, ale to ja wiem czym jest szczęście. |
|
|
|
 |
kosa_m
Kibic Olimpii SMG'o6
|
Wysłany: 2010-04-14, 21:24
|
|
|
| ziomcy są, jest impreza. |
_________________ Ale nawet jeśli próbowali coś by zrobić to nasza grupa rozwaliła by ich w pył.
M. |
|
|
|
 |
fulas
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-06-15, 07:17 Polskie Boiska.pl
|
|
|
|
|
|
|
 |
cichy90
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-06-24, 22:13 Portal o piłce na WiM
|
|
|
Kilka dni temu swoją działalność rozpoczął portal, którego celem jest przekazywanie najświeższych informacji z boisk na WiM. Obecnie wszystko jest już niemalże gotowe, a do dopracowania pozostaje jedynie kilka szczegółów (stworzenie bazy zawodników z WiM występujących w Ekstraklasie, stworzenie bazy klubów oraz dopracowanie forum).
Serdecznie zapraszam na pierwszy portal o piłce na WiM |
|
|
|
 |
iNferno
Kibic Olimpii

|
Wysłany: 2010-06-24, 22:24
|
|
|
| Elbląg nie jest na żadnym gównianym WiM. Gdzie tu szukać Warmii a już tym bardziej Mazur? |
_________________ Postawiłem na emocje. Możesz się śmiać, ale to ja wiem czym jest szczęście. |
|
|
|
 |
cichy90
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-06-24, 22:37
|
|
|
| iNferno napisał/a: | | Elbląg nie jest na żadnym gównianym WiM. Gdzie tu szukać Warmii a już tym bardziej Mazur? |
Kolego na stronie zamieszczane są informacje o drużynach grających w WOJ. WARMIŃSKO-MAZURSKIM i niezależnie od tego jak Ty uważasz, ale dla mnie Elbląg właśnie do tego woj. należy;) |
|
|
|
 |
iNferno
Kibic Olimpii

|
Wysłany: 2010-06-24, 23:38
|
|
|
| cichy90 napisał/a: | | Kilka dni temu swoją działalność rozpoczął portal, którego celem jest przekazywanie najświeższych informacji z boisk na WiM. Obecnie wszystko jest już niemalże gotowe, a do dopracowania pozostaje jedynie kilka szczegółów (stworzenie bazy zawodników z WiM występujących w Ekstraklasie, stworzenie bazy klubów oraz dopracowanie forum). |
na WARMII I MAZURACH a nie w WOJEWÓDZTWIE WARMIŃSKO MAZURSKIM.
Zanim zaczniecie redagować stronę pobierzcie parę lekcji stylu.
W województwie bagnisto-błotnistym niestety Elbląg ma wątpliwa przyjemność być, lecz ani na Warmii ani na Mazurach go nie było nie ma i nie będzie. |
|
|
|
 |
Krzysiek
Kibic Olimpii Tylko ZKS
|
Wysłany: 2010-06-25, 09:56
|
|
|
| cichy90 napisał/a: | Kilka dni temu swoją działalność rozpoczął portal, którego celem jest przekazywanie najświeższych informacji z boisk na WiM. Obecnie wszystko jest już niemalże gotowe, a do dopracowania pozostaje jedynie kilka szczegółów (stworzenie bazy zawodników z WiM występujących w Ekstraklasie, stworzenie bazy klubów oraz dopracowanie forum).
Serdecznie zapraszam na pierwszy portal o piłce na WiM |
Najpierw wstaw do tego newsa: http://www.wmligi.pl/oks-1945-olsztyn-bez-trenera/ poprawny herb, a nie to gówno, bo nie jesteś wiarygodny. Stomilu nie ma na piłkarskiej mapie Polski od 2003 roku, więc jak przystało na portal dla kibiców z województwa W-M, traktuj wszystkich równo i nie powielaj bajek o tym, że w III lidze grał będzie jakiś Stomil. Tam będzie grał OKS 1945, a to poniżej nie jest jego herbem:
Możesz już wrócić na swoje forum: http://stomil.olsztyn.pl/forum/index.php |
_________________ Olimpia na Wikipedii |
|
|
|
 |
yaro
SPECJALista
|
Wysłany: 2010-06-26, 02:24
|
|
|
| a po co ty reklamujesz ich strone.... nie rozumiem tego?? gumaki won do siebie i tyle w temacie,a nie wklejasz linki do ich stron... Krzysiek ja cie czasami naprawde nie rozumiem... |
_________________ http://i31.tinypic.com/1zch2xu.jpg |
|
|
|
 |
Krzysiek
Kibic Olimpii Tylko ZKS
|
Wysłany: 2010-06-27, 14:58
|
|
|
| yaro napisał/a: | | Krzysiek ja cie czasami naprawde nie rozumiem... |
No rzeczywiście Yaro, nie zrozumiałeś o co mi chodziło. |
_________________ Olimpia na Wikipedii |
|
|
|
 |
SSMaciej
Kibic Olimpii Redakcja

|
Wysłany: 2010-06-28, 09:05
|
|
|
| koleś jest dobry zrzyna wszystko od nas z e-Olimpia a jako autora podaje siebie bez źródła - kolejne dziecko co stworzyło stronę która zdrchnie po 2-ch miesiącach |
|
|
|
 |
tata88
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-09-04, 13:04 Liga Kibiców
|
|
|
Zapraszamy do MFL - Ligi Kibiców, niekomercyjnej i w pełni bezpłatnej rywalizacji kibiców o tytuł Maniaca, eksperta w typowaniu wybranych zdarzeń z lig piłkarskich, koszykarskich i żużlowych. Na podstawie punktacji tworzony jest ranking kibiców. MFL tworzymy z pasją i obsesją od 4 lat - mamy nagrody!
Zapraszamy na maniacfl.com.
Panie, Panowie wreszcie zaczynamy!
Piłkarski sezon 2010/2011. |
|
|
|
 |
Livo
Kibic Olimpii
|
Wysłany: 2010-09-04, 21:26 ManageLeague
|
|
|
Stwórz drużynę, wciel się w managera klubu, zmierz się z innymi graczami.
ManageLeague to rozbudowany i perfekcyjnie wykończony manager piłkarski. Rozgrywki zaczynamy w 5/6 lidze. Dokonujemy transferów. Ustawiamy skład, formację, styl gry. Rozbudowujemy stadion. Trenujemy piłkarzy. Fundusze zdobywamy od sponsorów, ze sprzedaży biletów oraz dochodów z reklam, restauracji, sklepów. Każdy sezon trwa 4tyg. Mecze są rozgrywane po 2 w ciągu dnia (poza weekendami, które przeznaczone są na turnieje prywatne). Społeczność graczy liczy sobie ponad 50tyś aktywnych drużyn. Zapraszam do rywalizacji i do zobaczenia na boisku |
|
|
|
 |
|
|